Ny blogg som du förmodligen inte läst?

Presentation:
Det kanske vore på sin plats att berätta vem jag är. Therese heter jag och jag bor i den lilla lilla staden Vimmerby. Vet man att denna stad finns har man förmodligen varit på dess ända stolthet Astrid Lindgrens Värld. Där jag förövrigt också spenderade min sommar som Våffelbagare. Vad gör man inte för att tjäna lite kosing. Jag kan säga att det var inte den bästa tiden i mitt liv. Vissa saker var bra andra var bara väldigt stressiga eller äckliga. Fast en sommar på ALV den glömmer man inte.

Något mer som alltid kommer finnas i mitt minne är senaste semestern för bara ett på veckor sen. Kos-resan med mina bästa flickor! Inget kunde vara underbarare och jag har nog aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. Mungiporna pekade automatiskt uppåt. Det var en dröm, helt overkligt! En vecka som bara flög förbi fast som gav så många fina minnen!

Jag, för övrigt är nog en ganska så glad prick och går mitt sista år på gymnasiet Samhäll-medie-programmet. Jag trivs kanon och detta år är det praktik inräknat. Kan det bli bättre.

Ha det bra och ta livet som en komplimang!

br />

Följ min blogg med bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0