Gör en Hallonpannacottapaj

Nu står det en hallonpannacottapaj i kylen och håller på att stelna. Hoppas den blir god men det ser lovande ut. Hallonpannacottapaj är väldigt lik cheesecake och cheesecake är ju gott! Idag ska vi ha lite tidigt kalas firande för min del, fyller 20 på tisdag. Nu väntas bara kalasgästerna till klockan fem.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha precis så det känns nästn inte värt det ^^



Åh vad mumsigt! ser riktigt frestande ut på dom fina bilderna du tagit också haha =)

2011-03-05 @ 15:21:25
URL: http://sandrawik.blogg.se/
Postat av: L.I.N.N.E.A ♥ (Headerfixare)

SV: Jag har inte gjort så mycket!:D

2011-03-05 @ 15:25:24
URL: http://nexttotheblueeyes.blogg.se/
Postat av: Louise

Härliga bilder :)

2011-03-05 @ 15:50:30
URL: http://wizy.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Så gott det ser ut! Pannacotta är så kul att göra :)

2011-03-05 @ 16:17:12
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: Robert Cayden (Caydens.blogg.se)

Hej på dig! :) Ursäkta om du inte vill ha en sån här kommentar.. Men just nu har jag en jättebra tävling på min blogg där du kan vinna en tandblekning från simplesmile, ett utav Sveriges bästa! Allt du behöver göra är i princip att kommentera! Kika gärna in och missa inte det. :D



http://caydens.blogg.se/2011/march/tavling-vinn-en-tandblekning.html

2011-03-05 @ 16:34:00
URL: http://caydens.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv: ja men precis :(!

2011-03-05 @ 18:19:20
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: anna

åh så gott!

2011-03-05 @ 20:53:31
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Louise

Sv: Jag håller på att läsa boken "Mina hemligheter nu", och ja, jag tycker den är bra. Läsvärd. Det kommer en recesion i veckan. Jag kan alltid kika in igen och säga när den är uppe om du vill läsa den.

2011-03-06 @ 12:26:46
URL: http://wiyzy.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Ser väldigt gott ut, bjuder du? :)

2011-03-06 @ 14:42:27
URL: http://slipsens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0