Tåg påväg mot Arlanda!

Nu har tåget gått. Fastnade 20 minuter i Linköping för de hade tydligen ingen förare. Vilken tabbe! Annars har det gått bra sitter i första klass hela vägen till Stockholm.

Förresten ni vet den där känslan man har att man har glömt något. Det där man känner precis innan man åker. Joo jag har kommit på vad jag glömt. Mitt objektiv och blixt. Tabbe av mig!

Ha det bra så länge!

Årets första semla!

Idag åt jag mitt års första semla! Det var ett tag sen sist. Är nog därför man inte tröttnar så lätt.
Kommer ihåg... Förr när jag fyllde år (fyller i mars) så orkade mamma inte göra tårta. Så när de kom och sjöng för mig på morgonen fick jag en semla till frukost istället för tårta! Är kanske därför jag gillar semlor som jag gör. :)

Förväntningar till Ukraina-resan!

Imorgon åker jag!

Jag kommer...


... få stå när jag går på toa och kissa ner i ett hål i marken!
... bo med en ukrains familj tillsammans med en klasskompis, Harriet.
... göra många olika grejer med barnen i Parostokskolan, som vi ska tillbringa nästan hela dagarna med!
... träffa Poltavas borgmästare!
... ha lektioner i photoshop till ungdomarna i skolan vi besöker.
... äta annorlunda mat som förmodligen kommer både vara god och äcklig.
... besöka Ukrainas största köpcentrum!
... köpa en pälsmössa!
... se en helt annat kultur och vara i ett land jag aldrig besökt!
... inte uppdatera så mycket på bloggen. Men destu mer när jag kommer hem! :D

Och förmodligen kommer det hända mycket, mycket mer. Min tillgång till internet vet jag inte hur den ser ut. Men om jag får chansen ska jag försöka visa lite vad vi pysslar med!

Ukraina om mindre än 1 vecka!

Spänning, nervositet och förväntan.

Det är mindre än en vecka till jag åker med några i klassen till Ukraina. I Ukraina finns det en skola som Vinmmerbygymnasium sammarbetar med. Dit åker media och språk för att lära dem photoshop, skriva nyhetstexter och annat nödvändigt för att göra en tidning. Språkklassen pratar ryska och lär ut svenska.

Det kommer bli spännande, se en ny kultur en annan del av världen. En del av världen som man kanske inte besöker så ofta. Det är det som gör saken så intressant!
Nervositet, jo jag är nervös! Kommer jag bo helt själv med en Ukrainsk familj. Jag som är så blyg. Vad kommer de tycka om mig? Vad kommer hända?
Men jag tror och hoppas att det kommer bli bra och kul. Man kanske inte kan förvänta sig annat än att det här är once in a lifetime!

Önska mig lycka till på min lilla resa. På Söndag bär det av.
Ska ta med mig mitt främsta vapen, kameran och skjuta allt jag ser!!

Tävling: Vill du bli tecknad?

Nu drar jag igång med min mini-tävling! Du kan vinna en illustration gjord av mig på dig eller någon annan.

Allt du behöver göra är:

* Skriv en kommentar med namn, mail och bloggadress att du är med och tävlar.
* Man kan bara anmäla sig till tävlingen i detta inlägg.
* Länka gärna till min blogg så att fler kan vara med och tävla.

Tävlingen avslutas den 25 januari klockan 00.00. Då jag kommer hem från Ukraina. :)


LYCKA TILL!!

Ps. klicka här och här om du vill se fler illustrationer jag gjort.

 

Update: Vinnaren blev Fatma.

 


Drar igång tävling imorn!

Imorgon drar jag förmodligen igång min lilla mini-tävling. Tänkte jag skulle lotta ut en illustration gjord av mig på dig? Vad sägs?
Fler illustration jag gjort här och här.

På bild: Denise Janatuinen, blogg: naztysbunny.blogg.se


Boouuwling!Igår var jag och linnea och bowlade! Det är något som man så gott som nästan aldrig gör, men kul var det! Det gick inte super bra, fick över 100 på en serie och på 3 serier fick jag otroliga 5 strikes!! Wooh!

PS. Bloggen har fått ligga lite lågt ett tag. Det är av personliga själv. Men jag ska försöka komma igång igen. Just nu är allt bara upp och ned.DS

AVATAR!

Äntligen!! Ikväll ska jag och Nicklas dra och se AVATAR på bio! Känns som alla redan sett den utom jag! Har hört att den är jättebra. Får se vad Therese tycker om den saken.

 

Före                                    Efter


Therese som Avatar! Ännu mer pill i Photoshop!

Måla om i Photoshop!

Före                                                                       Efter


Det går visst ofta överstyr när jag ska testa lite grann i photoshop. Jag skulle bara testa hur jag skulle se ut i rött hår. Har planer på att färga men inte riktigt säker ännu. Det slutade med att jag bytte färg på det mesta.

Ändrat färg på:
* Hårfärg
* Ögonfärg
* Läppar
* Jacka

Bra start på 2010!


Här kommer lite bilder från min första dag på det nya året! Det var så fint väder ute på förmiddagen så vi drog på oss vinterkläderna och tog oss ut på sjön. Åkte lite fyrhjuling, hälsade på hundarna, kokade bullens korv och njöt av solen. Utflykten slutade med att jag råkade edla upp min vante. Haha, klantig som man är!

Jag tycker det blev en bra start på det nya året. Men det tyckte väl inte vanten!

Illustrationer åt andra!?

Först och främst vill jag bara säga att jag är upp över öronen glad för alla jättefina kommentarer!! Det bara bubblar till i mig av en gnutta stolthet!! Det är obeskrivligt och jättekul att få respons på det man gör. Tack så himla mycket!

Men nu till saken. Det är jättemånga som vill att jag illustrerar/teckar andra. Jag skulle gärna illustrera alla, för jag tycker det är roligt. Men det tar ca 3 timmar att göra en illustration och jag är även ganska petig av mig. Det tar helt enkelt för mycket av min tid. Jag illustrerar när det fallar mig in. Så tyvär måste jag säga nej till att illustrera andra.

Men jag har en fundering, om jag får respons på min idé. Om jag skulle lotta ut en illustration gjord av mig då. Som en lite mini-tävling? Så nu frågar jag ut i bloggvärlden. Skulle ni vilja att jag lottar ut en illustration?

Gott nytt år, 2010!

Det är otroligt hur fort ett helt år går. Det är nästan så jag tror att tiden börjar ticka fortare och fortare. Nytt decenium som kommer bjuda på nya överraskningar. Det kan jag lova! Bra som dåliga, det får ni vara beredda på!

Idag 1/1 -2010!

Ha ett riktigt gott nytt år!!!!

RSS 2.0