Cecilia Stolt II


Modell: Cecilia Stolt, Foto & Styling: Jag

Solen bränner och det visar sig att påskhelgen redan är över. Det var inte länge sen jag fotograferade en silvrig Cicci i den bitande vinterkylan och nu är vi snart inne i maj. Klockan tickar och sommaren känns inte lika långt borta!

You are what you eat - Sweet!


Påskägg från Lagerhaus

Påskens första ägg landade i min hand idag! (Pappas händer på bilden dock)
Har ni fått några påskägg ännu?

Åka motorcykel

Om en stund ska jag iväg och åka motorcykel. Jag minns när pappa hade en båge som jag fick sitta med bakpå ibland. Jag var kanske 6-7 år gammal, ska jag våga mig upp på en mc igen. Mamma oroar ihjäl sig och jag har inte ens lämnat huset ännu, hon predikar om alla olyckor som kan ske. Jag får be till högre makter att jag klarar mig undan olyckan.

WISH ME LUCK!

Grillhelg!

Hela helgen kan jag sammanfatta med ett ord och det är GRILL. Säsongsgrillarna är igång och vi ligger inte långt efter. Varje kväll denna helg har grillen tagits fram. Sommarkänslorna sprudlar, eller har vi fortfarande bara vår? Här kommer några bilder från tre underbart härliga grillkvällar!


Fredag: Grill med chill i Richards lya
Foto: Richard KahnLördag: Grillmys hos Ida och skratt med charader
Foto: Michaela EvaldssonSöndag: Mer grill och chill och lite skateboard-show
Foto: Jag

Årets påskmode? Fjäderskrud?

Foto, make-up & styling: Jag

Med lite fjädrar anamma går allt. En fotografering som jag trodde skulle ta ett par timmar blev ett heldagarsprojekt. Inte mig emot, det var sjukt kul att göra och jag är nöjd över resultatet.

Inspirationen kommer från påskens alla färgade fjädrar och en lika färgglad sminkning till det. Nu börjar idéerna sprudla då våren kikar fram. Fler färgglada fotograferingar finns på lager i mina tankar!

Industriarbetare i en månad

Det har gått 30 dagar, det gick så fort och nu har jag jobbat som industriarbetare i en månad. I bokbinderiet har jag jobbat och slitit, packar tidningar, lägger gimmicks och kör handtruck med 100 kg tidningar på. Rutinerna börjar fastna, men jag tror inte industriarbetare är min grej. Men det är intressant och kul att ha testat det med. Hur ska man veta om man inte prövar.

Idag slängde jag mig in i nästa jobb på reklambyrån Stegra. Efter en dag trivs jag bra, men jag ska inte ropa hej ännu. De senaste månaderna har varit intensiva med många jobb-byten. Från fotograf till bokbinderiarbetare och nu formgivare. Vad blir nästa steg?


"Man ska vara glad, även på jobbet!" Bild från i somras.

Att förlösa en kalv

Läser man rubriken kan man tro jag bor på landet och är bonde. Men så är inte fallet. I helgen följde jag med Adelinn och hälsade på kossorna och då var det en kviga som skulle kalva.

Den lille kraken satt fast inne i mamman så alla var tvugna att hjälpa till att dra ut den. Nu har jag varit med om att förlösa en kalv också. Det händer inte dag, inte för min del, för mig var det once in a lifetime. Jag tycker ändå att det var en rolig grej att vara med om. Något att göra innan man dör. Hoppas bara mamma-kossan klarar sig. Det gör de tydligen inte alltid när man drar ut ungen.


RSS 2.0