Birdy sjunger så man får gåshud



Bon Iver sjunger nog bland de finaste låtarna jag känner till och den här tjejen gör Skinny Love i klass med originalet. Underbar röst och videon är ju inte dum den heller. Det är så man får gåshud!

Har smakat senaste glassnyheterna!


Nu har jag också testat två av nykomlingarna i frysdisken på ICA. Om ni inte redan testat dem, tycker jag ni borde göra det. Nogger är lätt en favorit!

Jag ger svar


Måste börja med att tacka för alla snälla kommentarer om min design. Jag blir så glad att så många tycker den är fin. Tänkte också att jag skulle svara på ett par frågor från Inez och Nora.

Ja, jag har knåpat ihop designen helt själv, så den finns inte att få tag på någonstans. Ser helst inte att man tar de bilder jag avänder i min design till eget bruk heller. (olagligt enligt upphovsrättslagen).

Min uppdatering här på bloggen har verkligen varit nere under jorden ett bra tag och jag hoppas att glöden att blogga kommer tillbaka. I vanliga fall uppdaterar jag i alla fall ett inlägg om dagen, minst. Jag är ingen multibloggare som pungar ut inlägg på inlägg. Men jag satsar på kvalitet istället för kvantitet, kan vi väl säga då.

Man ska inte vara diskret i onödan



På bilderna: överst Maria Åberg & Robin Stolt, underst John Isaksson & Fredrika Nilsson
Foto: Jag

Så har jag gjort min första balfotografering! Jag känner mig stolt och glad för det blev en del bra bilder. Innan fotograferingen var nervositeten uppe i skyarna, men de vände rätt snabbt och kom ner på jorden då paren jag fotade var så trevliga och lättsamma. Hoppas de blir nöjda, nu har jag en hel drös med bilder att redigera. Det känns förjäkla bra!

Nervös för denna fotografering!

Man kan redan börja ana handsvetten i mina händer, jag försöker förbereda mig så gott det går. Men som vanligt kommer nog magkänslan att ta över, det går ju faktiskt inte att planera allt i minsta detalj.

Jag hoppas att olyckan håller sig borta, för idag ska jag fota två balpar. Det är första gången som jag är nervös inför att fotografera. Jag vet inte vad det kan bero på; pressen, att jag inte känner de jag ska fota, eller är det något annat själsligt.


Modell: Cecilia Stolt, Foto: Jag
En bild från mina allra första riktiga fotografering. Det var perfekt fotoväder och idag är jag skeptisk till det starka solljuset.


Första kubbspelet och solkysst hy



Mitt bloggande ligger inte på topp och jag vet om det. Varför kan jag inte svara på. Kanske är det på väg tillbaka i och med det här inlägget.

Våren kom och skogarna har varit fulla med vitsippor som nu snart har blommat över. Sen jag sist skrev har jag hunnit med några våriga och somriga händelser så som:
  • Grillpremiär
  • Första doppet i poolen
  • Första kubbspelet
  • Fått bikini-bränna
... Och än är det bara början av maj, jag hoppas att denna sommar har många fina minnen att erbjuda!

There was a monster in my bed


Foto: Jag

Impulsresa för att se konsert

Impulsiv, kan vara ett ord som de som känner mig förknippar med min peronlighet. Kanske stämmer det eller kanske inte?

Jag trodde aldrig när jag gick och la mig i fredags kväll att jag ett dygn senare skulle vara i Karlstad och se Familjen spela live. Micha och jag packade bilen med kudde och täcke och drog på en resa som tycktes ta en evighet innan vi kom fram. När vi väl var där pumpade adrealinet från road-tripen resten av kvällen.

En riktigt rolig, flummig och väldigt bra helg är nu över. Jag inte riktigt har fattat att vi var iväg men jag adderar denna resa som ännu ett minne för livet. En valborg utöver det vanliga.

Jag ångrar inte för en sekund att vi gjorde den här resan!

RSS 2.0