En vecka senare i Molkom

En vecka. Det har redan gått en vecka. Fem skoldagar är redan över och vi har börjat en ny vecka. Tiden går så otroligt fort, men det är väl så när man har roligt. Eller hur är det odrspråket låter.Det har varit intensivt på ett bra sätt och det har hänt väldigt mycket. Vilket jag gillar skarpt.

klassen är än så länge helt underbar, vi är 16 stycken sköna individer med två säkert lika sköna lärare. Men vem vet vad vi kommer att avslöja för inre hemligheter. Jag älskar just nu att bo på internat, det händer nästan alltid något, jag har nära till sällskap och jag slipper äta själv (vilket kan vara bland det tråkigaste som finns). Det kommer säkert vara dagar som jag inte tycker intenat är lika bra. Men det tar jag då.Back on track

Sommaren är över, det känns i luften att hösten är på väg. Uppehållet på bloggen föll sig naturligt när sommaren kom, sommarjobbet drog igång och dagarna fylldes med aktiviteter. Tiden till bloggande räckte inte till så jag tog sommarlov från skirvandet och även fotandet. Nu är jag back on track med bloggandet i och med höstens ankomst.

Det har även skett något nytt, ganska stort nu till hösten. Jag börjar plugga, jag har flyttat och jag är långt bort från mina nära och kära. Jag har hamnat i Värmland i småstaden Molkom, nu pluggar jag till Multijournalist.


Foto: Jodie Whife

RSS 2.0