Den årliga fotoplågan!

Så hade den årliga foto-plågan anlänt och landat i min brevlåda. Jag snackar självklart om skolkorten! Jag blev snygg som vanligt. Seriöst varför blir man alltid missnöjd med skolkorten. Oftast är det väl bara en själv som tycker man ser ut som ett mongo, egentligen blir man inte så misslyckad som man säger. Ska jag vara helt ärlig hamnar det här kortet i högen för "bra" skolkort. Jag vet andra år som vi inte ens bör tala om.

Jag tycker våra kort kom ovanligt sent eller brukar de kanske komma såhär sent. Nu vill jag ha skolkatalogen så man kan se hur folket ser ut nu för tiden!

Så var familjen samlad!

Har fikat hemma hos Tom & Jenny. Hela släkten kom på kaffe-rep. Tyra var energisk att få testa min kamera så det bliv många fina, knasiga och roliga kort. Hela gänget fick vara med.

Sötnosen Ralf!


Normala och mindre normala...


Lördag: Fryst Cross

Min söta pojkvän kom smygandes mitt i natten på fredagen och kröp ner i min säng. På morgonen dagen efter drog vi ut i kylan och kollade på cross hela dagen till fingrarna var istappar. Åt mat och kröp ner för att kolla på Sverige - Danmark. Jag somnade dessvärre nästan innan allt började? Tröttare än vanligt kanske. Vem somnar innan 9? Vaknade iallafall idag vid 7 på morgonen och kunde inte sova längre. Är det så att man har blivit morgon-pigg?! Inte troligt.
Intervjua kommande stjärnor?!

Ackrediteringen är fixat till Rookie-festivalen. Ackreditering är sådant tidningar och andra medier kan söka för att få tillstång att intervjua, ta bilder etc. på till exempel festivaler, konserter och annat liknande. I det här fallet är det jag som ansökt om ackreditering för vår skoltidning Frizon.

Nu har jag skickat iväg ett par mail till de som jag ska intervjua och hoppas det säger ja!! Jag har två favoriter som jag verkligen, verkligen vill intervjua. Vore så himla roligt!! :) Hoppas, hoppas!

Här har du länkarna till bandens myspace som jag mailat. Någon du tycker är bra? Vilka tror du kan bli Sveriges nya stjärnor?

Hoffmaestro & Chraa, (som är headliner)
Seven Days Story, (Funeral for me är en mycket bra låt)
Osten af Mozarella, (för mig ganska okänd. Men verkar vara en skön rappare)

RSS 2.0