Tjej-kväll på MaterialMännen

Tjejkväll var kanske att ta i men många kvinnor/damer var det där. Material Männen är kanske inte första stället man tänker på när det gäller tjejkväll och det var en aning speciellt. Man fick testa på att tapetsera och kakla. Så var det som jag trodde en massa tävlingar, men det var inget viktigt för vi vann inte! Så nu släpper vi det.
Annars var det lite mysigt med mat och dryck ett gratis läppsyl och en tidning fick jag med mig hem iallafall. På torsdag blir det tjejkväll igen fast i Västervik och då blir det lite mer tjejiga grejer skulle jag tro, med sminktips, mode och sådant. Nu ska jag sova, ni kan ju underhålla er med dessa bilder en stund.Allt började med en väldans massa badankor!


Mamma körde sura-minen-looken hela av kväll.
Hon trodde hon skulle få mer mat än de andra på det viset.Det blev tipspromenad..


... vissa var seriösare än andra? "Vilken väger mest guld eller bly, Janne?


Jag stod mest i ett hörn och fikade.


Och Jenny såg allmänt trevlig ut och minglade med gästerna.

Lillplutten har blivit storponken!På bilderna Benzo
Foto: Therese


Det är väl sjukt vad djur växer, människor med för den delen. I maj var Benzo lika liten som på översta bilden och nu är han stor som på nedersta. Han har vuxit så det knakat på ca 4 månader!
Lillplutten har blivit stor och större kommer han bli! :O Fast, även att han inte är valp längre så är han fortfarande sjukt söt! Eller vad säger ni?


Skola... suck.. skola.

Skolan har dragit igång sen fyra veckor tillbaka och mina läxor byggs på hög. Jag har fortfarande inte vant mig vid att allvaret i skolvärlden har dragit igång än. Tidiga kvällar och tidiga mornar har jag glömt existerade och läxorna behöver vi inte prata om. De ligger där och blir bara fler och fler. Dags att börja ta tag i det här och vända på trenden, nu! Men det är inte lätt när vädret är så skönt och man vill göra allt annat än att plugga. Jag vill vara ute, träffa mina vänner, umgås med min familj och mysa med min pojkvän!

Igår åkte jag just för lite pojkväns-mys och det blev tacos och tv-tittande. Vad mer begär man inte av en lördagkväll. Det var helt klart underbart och vi vaknade till strålande väder och var ute ända tills han skulle iväg och spela fotboll. Då åkte jag hem och har nu stirrat på mina skolböcker sen dess. Det går extremt sakta framåt.


På bild: Nicklas med hund (Shadow)
Foto: Therese

Invigninga av Vimmerby gymnasium! (Bilder)

Det var en hel del som hände under invigningen av vårt gymnasium. Någon höll tal och ramlade väldigt mycket, olika band spelade, några dansade och gjorde andra akrobatiska konster. Jag trodde inte skolan innehöll så många elever men det var minsann folk över allt. Här kommer bilder från denna underliga skoldag!


Talhållaren som ramlade och försökte vara så rolig som han kunde.


Breakdance i korridoren, alla skulle se och det var fullsatt i trappan, på golven och på skåpen!


Medans man väntade på att aktiviterter skulle börja kunde man spela tv-spel eller äta olika slags maträtter.


Eller så kunde man lyssna på läraren Bo som gick runt med sin banjo? :S


Flera olika band spelade bland annat Monark X!


Självklart fanns det ett flickband också.


Vimmerby gymnasiums egna Philip & Fredrik


Svingande i tyg!? Gosch!

Ha en bra dag/kväll!


Sveriges modernaste gymnasium!

Idag är det invigning av Vimmerbygymnasiums nyrenovering. Under hela förra året fick vi dras med bulldosers, byggarbetare, lyftkranar och trånga lokaler för att nu få gå i Sveriges modernaste gymnasium.

Idag ska det invigas och det ska tydligen bli både det ena och det andra men allt är hemligt. Live-band ska spela och vad vi såg igår hade de satt upp "mysbelysning" i naturkunskapen. Medianerna ska självklart vara på plats och fota så jag slänger upp lite bilder när jag kommer hem.

Ha det bra!

Ny blogg som du förmodligen inte läst?

Presentation:
Det kanske vore på sin plats att berätta vem jag är. Therese heter jag och jag bor i den lilla lilla staden Vimmerby. Vet man att denna stad finns har man förmodligen varit på dess ända stolthet Astrid Lindgrens Värld. Där jag förövrigt också spenderade min sommar som Våffelbagare. Vad gör man inte för att tjäna lite kosing. Jag kan säga att det var inte den bästa tiden i mitt liv. Vissa saker var bra andra var bara väldigt stressiga eller äckliga. Fast en sommar på ALV den glömmer man inte.

Något mer som alltid kommer finnas i mitt minne är senaste semestern för bara ett på veckor sen. Kos-resan med mina bästa flickor! Inget kunde vara underbarare och jag har nog aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. Mungiporna pekade automatiskt uppåt. Det var en dröm, helt overkligt! En vecka som bara flög förbi fast som gav så många fina minnen!

Jag, för övrigt är nog en ganska så glad prick och går mitt sista år på gymnasiet Samhäll-medie-programmet. Jag trivs kanon och detta år är det praktik inräknat. Kan det bli bättre.

Ha det bra och ta livet som en komplimang!

br />

Följ min blogg med bloglovin


RSS 2.0