Illustration: Fattybom


Nu är den klar!
Den här illustrationen fick visst ligga ett tag innan jag satte igång och fortsatte med den. Nu är sista finslipet fixat. Det föreställer Fattybom som bloggar här. Jag är faktiskt helt nöjd över resultatet. Var en ganska svår bild att göra eftersom posen är lite knepig.

Vad tycker ni? Det är nästan så jag själv skulle tänka mig den som en tavla.
Ps.  Jag har redan planer på ett nytt projekt.

Det är inte ofta jag är i skogen, detta var ett undantag

Det blev en tidig och häktisk morgon denna dag. Jag vaknade med hjärtat i halsen när Adelinn knackade på mitt fönster vi halv 8, som skjuten ur en raket for jag upp för att öppna åt henne. Sen återstod fix, smink, kläder och hår. Ut i skogen drog vi för att plåta lite höst. Löven jag hade tänkt mig var visst en drös med barrskog men någon lite bild lyckades jag väl pricka rätt. Synd att minnet på kameran tog slut så fort. Nu är det pannkaks-lunch!


Natten till idag blev imorgon

Dagarna rasar fram i rasktakt och det var inte försen efter lunch jag insåg att det var tisdag och inte måndag. Vad hände? Ibland tror jag att jag tappar bort dagarna, de ligger någonstans undangömda och bortglömda. Så någon dag kommer jag att hitta dem och då får jag massa dagar extra istället att göra sånt som känns viktigt just då. Men just nu ska jag sätta fart med att fila på min nya bloggdesign och imorgon är det tårtkalas hos min efterlängtade och "föredetta" arbetskamrat Micha.

Tänkte även nämna det att jag har en planerad photoshoot imorgon tidigt på morgonen klockan 8.00 är planen. Så får ställa klockan tills imorgon. Inte nog med att jag går upp tidigt så ska jag inte foto med min kära Nikon D80 utan med en Nikon D3x. Det ska väl gå bra lite mer avancerat bara.

Ha det bra så länge, jag bjuder på ett skratt!

Kompetens och vilja på en liten bit papper


Det är måndag och jag har satt igång med mitt aktiva arbetssökande. Jag tycker själv att skriva cv och personligt brev är bland det svåraste med att söka jobb. Att på så lite text få med det man har gjort och är bra på så att en arbetsgivare blir intresserad är krånglingt. Det känns även lite svårare att skriva när jag inte har något riktigt jobb som jag tänkt söka. Dags att fortsätta att fila på min text om kompetens och vilja.

Om du har lite tips om hur man skriver cv och personligt brev, dela gärna med dig av lite kunskap.


Blue Man Group!

Jag ser vekligen fram emot helgen att få komma bort för en stund och göra något med vardagen. I helgen drar jag norrut för att se Blue Man Group. Jag vet ine vad jag har att vänta mig förut en timme med en blandning av musik, teater, humor och ett gäng med blå män. Har hört att det är en jäkla show, men det återstår att se på fredag. Längtar.


ps. bilden är från en dansuppvisning med aktiv ungdom, inte blue man group ;)

Oskar Linnros vs. Daniel Adam-Ray

I Spanien längtade mina vänner hem till nära och kära. Den jag saknade mest var Oskar Linnros och hans platta Vilja bli. Ett leende sprider sig på läpparna när jag tänker på att han ska på höst-turné!! Dags att göra ett återseende av Oskar, får se vart det blir. Tyvärr passade inga av hans turné-besök mig så bra. Men det löser sig. Det gör det alltid.

Plus att jag längtar otroligt mycket på Daniel Adam-Rays album, Svart, vitt och allt däremellan, som kommer i mitten av oktober. Tror det kommer vara riktigt grymt och man kan ju hoppas på en höst/vinter-turné även för hans del. Synd att vänta är så tråkigt, jag får nöja mig med att hans nästa singel kommer inom kort!

Lite udda med en musik-uppdatering från min sida. Men så blev det nu.

Fylld av planer!

Upp med tuppen, eller inte riktigt men jag ställde klockan på "tidigt" för en arbetslös. Solen skiner och det är väl dags att gå till arbetsförmedlingen. Tänkte jag skulle vara där och hänga på dörren när det öppnar. Det har gått fem dagar sen jag kom hem från Spanien. Det har gått så fort och för mig känns det som jag precis kommit hem. Jag har haft fullt upp de här dagarna och mer har jag planerat in i almanackan. Vem påstod att livet som arbetslös var en lugn tid, men det är väl ändå dags för mig att kolla arbetsmarknaden och lite skolor.

Dags för frukost och GOD MORGON förresten!

PS. Har börjat planera en uppdatering av bloggens utseende. Fotat lite. Spännande? DS.

Impulsiv Spanien-resa, underbart!

Jag vet! Okej? Det tog lite tid för mig att få upp bilderna från Spanien men nu är de här. Min Spanien-resa var impulsiv, billig och helt underbar. Det var skönt att få komma bort på lite avkoppling en vecka. I Spanien bodde vi och hälsade på Felicias kusin Angelica och hennes pojkvän. Tack för vistelsen och jag kommer gärna på ett nytt besök! Nu är jag åter hemma och tillbaka i verkligheten. Det regnar i Vimmerby och mitt rum luknar nystädat.

En vecka i Spanien, bilder och annat trams


Vi satsade på att få billigaste resan från Ryanair. Vilket inte riktigt lyckades men nästan. Så jag spionerade efter vem som norpade biljetten för 72 spänn

I Spanien åt vi god mat och en välgjord Paella.

Träffade och umgicks med spanska ungdomar. Killen med eld i örat hade en infektion och en brinnande rulle papper skulle tydligen dra ut infektionen och smutsen. Ganska vidrigt faktiskt.

Lekte med katter

En kväll gick vi ut och dansade på bacanal(?)

Shoppade lite en dag, lite var fel ordval. Jag shoppade så pass att jag fick sitta med 5 linnen och en tröja på planet hem för att väskan inte skulle väga för mycket.

Hela veckan var vi en hel del på stranden och i havet. Vi badade, solade och kollade på gigantiska sandslott. Vi var även i Spaniens största vattenland (inga bilder). Det var sjukt kul och jag har aldrig åkt så läskiga rutschkanor i hela mitt liv och jag skulle lätt göra det igen om jag fick chansen!

8 september åkte vi hem och det tog längre tid att åka från Norrköping till vimmerby än var det tog mellan Norrköping och Spaninen. Vi frös om fötterna och matchade våra sommarskor med vita stumpor. Snyggt?

Det är fullt upp hela tiden

Jag vet, jag har varit frånvarande på bloggen. Men det kommer, det har varit så mycket och fullt upp hela dagarna. Trodde att livet som arbetslös skulle vara fylld av dagar utan något att göra och en massa trisstess. Istället är det något jämt så tiden räcker knappt till. Men idag kommer en uppdatering från min underbara resa till Spanien!


Mina tre tjejer fick modella

Solen lyser fortfarande i Spanien, det är runt 35 grader varmt om dagarna. Näst in till olidligt varmt. Idag shoppade jag i pá tok för stor mängd och jag är rädd att jag inte kommer fá allt med mig hem. Kommer kanske bli att jag fár betala en extra väska. Sá kan det kanske vara ibland.

Kom precis hem frán en spansk foto-shoot. Tre snygga tjejer i ett stekhett land som fick modella för mig. Det var svettigt och jag hoppas att det blev nágot bra. Svárt att säga när man bara kan se dem i kameran. Kul hade vi i varje fall. Bara en hel dag kvar här sen sitter vi pá planet hem. Det kommer bli sorgligt att lämna värmen, men samtigt skönt att fá komma hem.

Mot Torrevieja!

Lite snabbt frán en klibbig datorstol i Spanien: det ar varmt, jag trivs och jag har fátt tillbaka min gula hudfárg. Jag blir aldrig riktigt brun mer át det gula hallet. Ikvall ska vi pa kvállsmarknad och áta pá restaurang i Torrevieja. Hoppas ni har det bra hemma i Sverige.

RSS 2.0